Logo PeopleXS

Labs

Neem een kijk in de keuken en zie hoe we de community ideëen en andere verbeteringen aan het uitwerken zijn, terwijl we er mee bezig zijn.

Beperk bestandsgrootte

Gebaseerd op een idee van @chusersg, een nieuwe optie om de bestandsgrootte van CV's e.d. te kunnen beperken op het moment van sollicitatie.

Dit kan handig zijn als recruiters alleen beschikking hebben over langzame internet verbindingen, het beperken van de bestandsgrootte maakt hun leven dan een stuk aangenamer.

De nieuwe optie komt beschikbaar als je een bestandsveld (zoals een CV) toevoegt aan een sollicitatieformulier, hier kan je dan de limiet invoeren in aantal MB's:

Als je het leeg laat geld de algemene grens van 20MB.

Nadat de grens is ingesteld, kan je ook nog een foutmelding invoeren die aan de sollicitant getoond moet worden wanneer het bestand over de limiet heengaat. Deze vindt je onder de setup van het formulier:

Dat was het, als de kandidaat nu solliciteert met een te groot bestand zal de foutmelding getoond worden met een "terug" link die de kandidaat weer terugleidt naar het formulier zoals hij/zij het had achtergelaten, met alle invoer intact.

Bemerk dat de sollicitatie ervaring met deze wijziging voor de kandidaat minder wordt. De bestandsgrootte kan pas worden bepaald als het hele bestand op de server is aangekomen. Als een kandidaat een te groot CV verstuurd, moet hij/zij eerst wachten tot het versturen klaar is, en daarna word pas de fout getoond. Dat kan frustratie geven. Het is dus een afweging tussen frustratie voor een recruiter met een langzame verbinding of voor de kandidaat. Wil je toch deze optie gaan gebruiken dan moet je tenminste een goede waarschuwing opnemen op het sollicitatieformulier dat bestanden groter dan de limiet niet worden geaccepteerd.

Deze verandering treedt alleen in kracht wanneer de setup als bovenstaand gewijzigd wordt, de huidige sollicitatieformulieren worden niet geraakt door deze verandering.

Maurice

Reactie (0)

Stel publicatie op website uit tot startdatum

Twee ideeën werden gelijktijdig gelanceerd op de (engelse) community, Publiceren vacatures vooruit, door @rm, en Stel startdatum uit bij het publiceren van een vacature, door @tas.balk.dk. Beiden beschrijven in principe hetzelfde. Om de vacature pas te publiceren op de website wanneer de startdatum is bereikt.

Dit is inmiddels uitgevoerd. Merk op dat wanneer je de vacature publiceert deze nog steeds gemarkeerd staat als "niet gepubliceerd". Wanneer de startdatum wordt bereikt, zal deze automatisch veranderen in "gepubliceerd".

Maurice

Reactie (0)

Top 5 ideeën:

  •  (23 stemmen)  Alert nieuwe kandidaat in database

  •  (18 stemmen)  Apply via LinkedIn

  •  (18 stemmen)  Sollicitatie verwijderen in PXS

  •  (21 stemmen)  Vorige knop in PXS

  •  (15 stemmen)  Filters kopieren en hergebruiken

Uitgevoerde ideëen

2012-03:

Recente entries

Geen recente entries.

Recente Reacties

Wijzigingen rondom publiceren vacatures in Peoplexs en manager portal
ad zei: Ik wil graag geabonneerd worden op op deze blog! [Meer]

SEO verbeteringen 1
leo zei: Op verzoek meer technische informatie over de noodzakelijke wijzigingen en het script dat gemaakt mo... [Meer]

LinkedIN Profiler
leo zei: Unfortunately we found a little bug in the Profiler, and LinkedIn is working on a solution. In the m... [Meer]

LinkedIN Profiler
sdejonge zei: dat ziet er goed uit! [Meer]

Zoeken

Abonneren


Geef uw e-mailadres om u te abonneren op deze blog.

RSS

Blogs