Logo PeopleXS

Labs

Neem een kijk in de keuken en zie hoe we de community ideëen en andere verbeteringen aan het uitwerken zijn, terwijl we er mee bezig zijn.

Genereer contracten van templates

Je bent waarschijnlijk goed bekend met de mogelijkheid om e-mail templates te definiëren in PeopleXS. Ze stellen ons in staat om communicatie met kandidaten, leveranciers / klanten, etc. te standaardiseren en te versnellen. We hebben ze nu meer generiek gemaakt zodat je ze kunt gaan gebruiken om documenten in Word en PDF-formaat te genereren. Hiermee kan je templates gebruiken voor arbeidsovereenkomsten, tijdelijke inhuur contracten, en andere soorten van contracten met leveranciers / klanten, enz.

De template opties zijn verplaatst in het menu naar: "Setup - templates". Hier kan je een template opzetten net zoals je gewend bent van de oorspronkelijke mail templates. Je kan afbeeldingen gebruiken (bijv. voor logo's) en macro's kunnen specifieke gegevens zoals namen en contactgegevens in het document invoegen.

In de setup van de template zie je een nieuwe optie die aangeeft welk type document de template moet ondersteunen:

Een template kan meerdere typen ondersteunen. Je kan een mail, een Word-bestand of een pdf docment laten genereren allemaal vanuit één en dezelfde template. In dit voorbeeld heb ik een template gemaakt voor een arbeidsovereenkomst en het het document type gemarkeerd als "PDF".

Bij de kandidaat die ik wil aannemen, staat nu een nieuwe optie onder het "Documenten" tabblad, genaamd "Nieuw document (pdf)". Merk op dat de optie niet beschikbaar is als er geen templates met het "pdf" document type gemarkeerd zijn in de setup. Als ik erop klik, krijg ik de optie om één van de templates die ik heb gemaakt voor PDF-documenten op te halen:

Ik wil een arbeidsovereenkomst voor deze kandidaat, dus ik selecteer deze en ga verder. Een draft van het document wordt nu opgebouwd voor mij, de naam en het adres van de kandidaat zijn al opgenomen, en ik kan het draft document nog steeds bewerken voordat de uiteindelijke PDF wordt aangemaakt:

Na eventueel wat laatste wijzigingen, klik je op de "Opslaan als PDF" optie, en het document zal worden opgeslagen onder de "Documenten" tab, en opent in de browser. Nu kan je het als een bijlage in een mail gebruiken of printen.

Deze functie maakt deel uit van een reeks van verbeteringen in PeopleXS voor tijdelijke inhuur, zoals uitzendkrachten. We ontwikkelen het in samenwerking met onze klant Prorail. Het is beschikbaar op de Labs server.

Leo

Reactie (0)

Reactie

Er zijn geen reacties bij deze entry.

unable to show comment entry form

Top 5 ideeën:

  •  (23 stemmen)  Alert nieuwe kandidaat in database

  •  (18 stemmen)  Apply via LinkedIn

  •  (18 stemmen)  Sollicitatie verwijderen in PXS

  •  (21 stemmen)  Vorige knop in PXS

  •  (15 stemmen)  Filters kopieren en hergebruiken

Uitgevoerde ideëen

2012-03:

Recente entries

Geen recente entries.

Recente Reacties

Wijzigingen rondom publiceren vacatures in Peoplexs en manager portal
ad zei: Ik wil graag geabonneerd worden op op deze blog! [Meer]

SEO verbeteringen 1
leo zei: Op verzoek meer technische informatie over de noodzakelijke wijzigingen en het script dat gemaakt mo... [Meer]

LinkedIN Profiler
leo zei: Unfortunately we found a little bug in the Profiler, and LinkedIn is working on a solution. In the m... [Meer]

LinkedIN Profiler
sdejonge zei: dat ziet er goed uit! [Meer]

Zoeken

Abonneren


Geef uw e-mailadres om u te abonneren op deze blog.

RSS

Blogs